Nyheter

Färguppgradering i Green Screen Studion med Chromalight

Vi är otroligt glada över att äntligen kunna introducera den bästa färgen i världen för greenscreens i vår virtual production studio! Denna fantastiska färg, kallad ChromaLight, tillverkas av den finaste kvaliteten från Turkiet och har redan fått otaliga lovord från experter inom branschen.

Vad gör då ChromaLight så speciell? För det första är det en färg som reducerar spill och ger en perfekt färgbalans för din greenscreen. Detta innebär att du kan skapa jämnare och mer professionella bakgrunder utan irriterande reflektioner eller färgfel. Dessutom är det enkelt att applicera: du börjar med en basfärg och låter den torka innan du applicerar det översta lagret. Därefter sker en kemisk process där färgerna smälter samman och skapar en perfekt yta för din inspelning.

Vi har nyligen målat vår greenscreen med ChromaLight och resultaten är imponerande. Den nya färgen ger oss en jämnare och mer enhetlig bakgrund, vilket gör det lättare att keya våra produktioner. Med mindre spill och en bättre färgbalans kan vi skapa högkvalitativa videor och bilder utan de vanliga bekymren som kommer med att använda en suboptimal greenscreen.

Vill du se det med egna ögon? Kom gärna förbi vår studio och upptäck fördelarna med ChromaLight själv! Vi är övertygade om att du kommer att bli lika imponerad som vi är av denna fantastiska färg och dess förmåga att ta dina greenscreen-produktioner till nästa nivå.

Richard Frantzén

Grundare och teknisk producent
KONTAKTA OSS

Boka en demo i studion

Du är varmt välkommen att besöka studion för att få uppleva effekten live och ställa alla frågor du behöver.

E-mail: hello@virtualstarstudios.se
eller ring på 073-035 00 60
Sveriges mest högteknologiska green screen studio
© 2024 Virtual Star Studios