Case

The Rocket Launch

Assa Abloy

2022

En av de ledande industribolagen i Sverige behövde ett roligt och spännande sätt att lansera sin nya strategi för alla sina anställda. Vi hjälpte dem genom att bygga ett kontrollrum och även skjuta upp en raket mot himlen!

Lennart Söderberg, affärsdirektör och innehållsdirektör på MKTG i Sverige, beskriver detta som ett spännande ögonblick för företaget. "Vi strävar ständigt efter att vara pionjärer i att humanisera virtuella evenemang och ta dem till nästa nivå," säger Söderberg.

Den Virtuella Produktionens Kraft

Virtual Star använder avancerade virtuella produktionstekniker, liknande de som används i stora produktioner som 'The Mandalorian.' Detta gör det möjligt för företaget att skapa dynamiska och immersiva miljöer som annars är omöjliga i traditionella studior.

En Unik Upplevelse: Simulering av Kontrollcentral

För detta projekt placerade Virtual Star hela ledningsteamet från ett av Sveriges största industriföretag i ett virtuellt kontrollrum, komplett med en raketuppskjutningssimulering. "Denna uppställning, med realistiska parallaxeffekter och 3D-miljöer, gör upplevelsen otroligt engagerande och trovärdig," förklarar Söderberg.

Förbättra Tittarengagemang

Virtuella produktioner möjliggör att sömlöst placera fysiska objekt som stolar och bord i digitala miljöer. Denna hybrida uppställning ökar realismen och intresset för tittarna. Söderberg kommenterar: "Vi är glada över potentialen hos dessa produktioner att lägga till en unik 'extra krydda' som fängslar publiken och gör varje evenemang magiskt och filmiskt."

Utvidga Kreativa Horisonter

Enligt Söderberg är möjligheterna med virtuell produktion oändliga. "Som kreatör och innehållsentusiast tillåter detta oss att tänka fritt om miljöer, teman och inställningar som tidigare var otänkbara. Denna teknik är inte bara ett verktyg; det är en katalysator för kreativ utforskning och innovation," säger han.

Följ med MKTG och Virtual Star när de fortsätter att tänja på gränserna för virtuell produktion och omdefiniera vad som är möjligt inom digitala upplevelser. Välkommen till framtiden för underhållning och evenemang med Virtual Star!

Mer case att se

KONTAKTA OSS

Boka en demo i studion

Du är varmt välkommen att besöka studion för att få uppleva effekten live och ställa alla frågor du behöver.

E-mail: hello@virtualstarstudios.se
eller ring på 073-035 00 60
Sveriges mest högteknologiska green screen studio
© 2024 Virtual Star Studios